Tidenes Kremmertorg!

Elias Akselsen kom uanmeldt, spurte pent om å få sette seg ned et sted og synge og selge, og det fikk han selvfølgelig. Til stor glede for både kremmere og gjester fredag og lørdag.

"Da damene dro". Men de tok seg tid til å svinge innom Kremmertorget :) Og de fikk smaksprøver hos Olaug som styrte boden til sønnen Mikael søndag.

En skal tidlig krøkes som god kremmer skal bli. Sivert og Ole Terje Gabrielsen og Wegger Kristoffer og Vebjørn Bergsrud hadde rydda romma sine.

Og "sjølvaste ordførar'n" var innom. Ikke for å sanke stemmer, men for å kjøpe stor bålkjele til Morudstranda Kolonicamping.

Tidenes Kremmertorg! Ikke bare fordi vi hadde griseflaks med været. Ikke bare fordi stemningen økte med temperaturen. Ikke bare fordi det ble tre godt besøkte dager. Ikke bare fordi det kom så mange på lørdagen at det nesten ble parkeringsproblemer. Ikke bare fordi det ble satt ny rekord med 28 utstillere, deriblant en knivsmed. Ikke bare fordi det var mer varer å velge i og bredere spekter enn noen gang. Men også fordi vi fikk overraskende besøk av Elias Akselsen som spilte og sang taterviser, og solgte CD-er og "fantarbeid" fredag og lørdag - til store glede for både kremmere og gjester. Velkommen tilbake ved senere anledninger, Elias! Her er noen stemningsbilder: