Kremmerne

Ingunn og Thorbjørn Kristoffersen fra Skien var med fra starten og stilte på hvert junimarked fra 2006-2009.

Anne Lise og Nils Gundersen fra Bekkestua er med på hvert eneste Kremmertorg. Her har de rigga seg til på "Anne Lises plass".

Grethe og Arne Bergstrøm fra Geithus stilte på "Grethes plass" på junimarkedet fra 2006-2009.

Aslaug Kleven fra Bagn stilte med hjemmestrikkede sokker og gensere, vevde filleryer og litt av hvert på samtlige kremmertorg fra starten og t.o.m. 2013.

Turid Bergli og Kjellaug Brager Hagadokken fra Bagn stilte med stor fellesbod i august -08 der en kunne gjøre mange gode kjøp. Uten tvil boden med høyest stemning og mest latter under dette markedet.

Cecilie Eriksen fra Begnadalen (i rødt) har vært med to ganger og solgt Tupperware og Amoramica pluss mye annet.

Jorunn Syversen (til høyre) var med to ganger da hun bodde i Begnadalen.

Gunn Reidun Kleven kom fra Sverige for å delta på markedet høsten -08.

Synnøve Gårdhammer har vært med flere ganger.

Ole-Johnny Stenberg fra Hallingby har vært fast deltaker siden høsten 2008. Han gikk etterhvert over fra porselen til spekepølser og lakris.

Tutta Solberg (t.h.) og Elin Hansebråten fra Etnedal. Tutta er viden kjent for sine trollbilder. Hun har vært fast deltaker både vår og høst nesten siden starten og er veteranen blant kremmerne. Elin selger hjemmelaget såpe med mye mer på høstmarkedet.

Svein Gratseth som driver Bakstfjøla på Dokka, har vært med flere ganger og hatt suksess med sine lefser.

Berit Rustebakke fra Garthus/Leirsund selger blant annet malerier og rosemalte ting.

Anne Britt Omsrud har vært med to ganger. Her hjelper hun sønnen Marius med å rigge til skytekonkurranse med brukte bamser som premier.

Solveig og Arnsten Sviggum fra Hurdal var med flere ganger. De stilte med mye artig i boden sin og holdt et meget lavt prisnivå.

Torild og Roy Knutsen fra Kapp stilte med dreide ting på høstmarkedet i 2007. Da var det dårlig vær. Etter et par års opphold så var de tilbake og er nå med fast både sommer og høst.

Guri Hansebråten (tante Brun) og Arne Bjørneskaret (tante Fiolett) fra Bagn stilte med sveler og kaffe på auksjonsdagen tre år på rad (2007-2009) sånn at kioskdamene kunne konsentrere seg fullt og helt om grillmaten.

Knut Andreassen fra Begna har drevet egen antikkbutikk og hadde fortsatt mye fint på lager da han deltok for første gang i 2006. Siden har han deltatt med jevne mellomrom.

Espen Blåfjelldal og Bente Lindahl fra Aurdal var med på det aller første Kremmertorget. De benyttet anledningen til å selge unna ting og tang de ikke hadde bruk for.

Lindahl og Blåfjelldal stilte også året etter. Da med lokal mat fra bedriften Små Vesen i Bagn.

Rune Stenslette fra Begnadalen (i midten) var med i juni -07 og solgte blant annet gamle radioer.

Aud og Terje Nygård fra Begnadalen har vært faste deltakere på junimarkedet siden starten. De deler bod med venneparet Anne og Harald Jørgensen fra Oslo.

Britt-Aase Melsom fra Kapp var med i juni 2006 med lappeteknikk.

Simen Gjessing fra Bagn har vært med to ganger og har solgt mye "overskuddsmateriell" etter rydding i eget hus.

Laila og Oddvar Oddhaug fra Son var trofaste deltakere både i juni og august de første åra. Til høyre står Simen Gjessing.

Oddveig Slettebråten fra Hedalen var med én gang og gjorde braksuksess med sin elgpølse uten innmat. Hun ble utsolgt på én dag!

Kremmertorgets mor Edel Bakken har egen bod med oppussede møbler.

Bjørn Sivesind fra Gjøvik har vært med én gang. Han solgte blant annet billige klær.

Jørgen Sundheim fra Røn (treskjæring) og Reidar Haugen fra Lomen (dreiing) har vært med flere ganger. Her er det matpause.

Reidar Haugens dreide ting.

Litt av utvalget til Jørgen Sundheim.

Anne Mari Smeby og May Liss Martinsen kom fra Skarnes for å være med høsten 2006. Da øsregna det nesten hele torget gjennom...

May Britt Andreassen og Steinar Myreng har vært med to ganger. Her er boden deres, men hvor er selgerne? :-)

Tommy Berggren var med i juni -08.

Kari og Reidar Østgård var med for første gang høsten -09. Her følger bilder av øvrige nye selgere som var med på samme marked.

Stein Endre Reisvold kom helt fra Sørlandet for å selge sommerdyner og morsomme luer.

Reidar Haugen t.h. har vært med flere ganger før, men Nils K. Dokken var ny for året med sine lagga kjerald.

Tor Dragseth fikk hjelp av samboer Eli Haukedalen de to siste dagene og var tydeligvis glad for det. Elsine Rustebakke tar en titt på hva de har å selge.

Ole Johnny Stenberg har vært fast deltaker siden høsten 2008. Her sammen med kona Grete som overtok kafeteriaen juni 2011.

Laila og Arild Heiene solgte overskuddsmateriell etter rydding. Siden har de vært faste deltakere. Først med ting og tang, siden med fritidsklær.

Else Morstad solgte blant annet håndlaget julepynt. Hun er blitt fast deltaker og selger ting og tang, håndarbeid og syltetøy.

Kirsten Bergedal hadde et bredt spekter med blant annet tovede skinn, smykker og hjemmestrikk.

Kari Heimdal (i midten) hadde bod sammen med venninna Elisabet Gruer. Kirsten Bergedal t.h. var innom på besøk.

Berit Gårdhammer t.h. stilte med både husflid og gressklippere.

Doris Kilen t.v. var med for første gang. Hun hadde bod sammen med Turid Bergli (i midten) som har vært med en gang før.

Lene Westerbø t.v. var med for andre gang med Tupperware. Else Morstad hadde naboboden.

Hans Allergoth med foreldre var med for første gang i juni -10 og de solgte diverste ting og tang etter rydding. De var også med i -11 og -12.

Gro Iren Stenberg deltok med blant annet smykker og lys i juni -10.

Joakim, Tommy og Tor Helge Skogstad hadde ryddesalg i juni -10.

Annette Møller, bosatt på Heggenes, debuterte som markedsdeltaker i juni -10 og har planer om å bli med ved senere anledning. Annette har strikking som hobby og fikk mye ros for sine varer.

Mikael Fremgaard debuterte også som markedsselger i juni -10 med sine egenproduserte pølser og har siden vært fast deltaker. Jon Rørvik t.h. var med én dag under samme arrangement med spekepølser av hestekjøtt, også fra egen produskjon.

Irene Dahl og Arne Sørum kom helt fra Kapp på Toten for å være med én dag i juni -10.

Jorun Skriden og Roger Austad deltok for første gang august 2010 og de solgte diverse brukt. Siden har de vært faste deltakere.

May Margareth Flatmo Karlsen og Arne Granås deltok i august 2010. De solgte klær.

Guri Hansebråten t.v. solgte bakst én dag under markedet i august 2010. Hun stilte med lefser, flatbrød, hardangerlefser og sukkerbrød. Hun har også vært med senere.

"Gubbeboden" til Runar Erntzen fra juni 2007 til august 2010.

I juni -11 stilte Terje, Tor Arne og Olav Lien med brukte motorsager, ryddesager og gressklippere, og siden har de vært faste deltakere.

Thor Kvehaugen var med som medhjelper under Kremmertorget i juni -11.

Grethe Hassel og Ingar Martinsen stilte med stor bod og mye forskjellig for salg i juni og august -11.

Siv og Geir Åge hadde bod med brukte og nye ting under markedet i juni -11.

Elly Årøen (t.v.) solgte t-skjorter med trykk under markedet i juni -11. Her er hun på besøk i boden til Randi Høllen som solgte hjemmestrikka ting og diverse brukt.

Grete Stenberg (t.v.) overtok som sjef for kiosken i juni -11. Medhjelper Eli Haukedalen stekte lapper til den store gullmedalje.

Wenche Wedvik demonstrerte marmorering på lørdag under Kremmertorget i juni -11.

...og medhjelper Tone var med :-)

Tre nye boder høsten 2011. En av dem tilhørte "BKM Foreningen på Solhaug". De var med for første gang og solgte blant annet heimlaga brunost.

Ragnhild Husøy og Kåre Thomassen kom langveisfra og stilte med "glassfusing" til svært rimelige priser. De stortrivdes og kom tilbake året etter.

Kirsti og Kjell Drewsen kom og de solgte klær. De deltok også i august -12.

Grete Stenberg (t.h.) overtok kiosken i juni -11 da Gerd Myreng valgte å gi seg. Her med dattera Gro Iren.

Lisbeth Heggemoen fra Leira var med i juni -12 der hun solgte diverse brukt.

Else Marit Lybekk fra Bagn stilte med diverse "overskuddsmateriale" i juni -12. Elling Weimodet var innom for en prat.

Randi Dahl solgte spekepølser i juni -12.

Ruth Lystad (th) deltok i juni -12 og hun solgte klær og nytteting. Søsteren Liv var med og hjalp til. Ruth hadde vært med en gang tidligere. Da hadde hun bod sammen med dattera Anne Britt Omsrud. Siden har hun deltatt med jevne mellomrom og solgt strikketøy.

Berit og Roy Isaksen fra Østfold var med i august -12 og de trivdes så godt at de er blitt faste deltakere.

Sandefjordsjenta Cathrin Hovde, bosatt på Beitostølen, solgte "sjokoladekort" i august -12.

Anne Karin Eid fra Bagn solgte diverse brukt og ubrukt i august -12.

Therese og Tonje Viken fra Begnadalen var med i august -12 med "divere brukt". Her har de besøk av 85-årsjubilanten Arne Høneren.

Thorunn Thenderup og Arild Løland fra Oslo solgte brukt og antikk i august -12.

Anniken Solbrekken Flatla var et velduftende innslag i august -12 med sine økologiske lys og såper. Hun solgte bra og trivdes godt og meldte seg på igjen på direkten. Bildet er fra juni -13.

Rønnaug Hagaseth (th) og Sigrid Sigtun var med to dager i juni -13 og solgte diverse brukte nytteting.

Laila Irene Vestlund og Arne Håvard Brenna hadde stor bod i juni 13 og solgte alt mulig, fra LP-plater til bøker og diverse brukt. Roger Austad blar gjennom platene :-)

Sonja Lene Lier var med i juni 13 og solgte diverse brukt. Svigerfar Ola til venstre.

Birgitte Engeseth solgte kjoler, jakker, pelspledd, tovede tøfler og mye annet fint og flott under markedet juni -13. Hun trivdes godt og blir med ved senere anledning.

Ole Arnfinn Thorsrud var med i juni -13. Han solgte egenproduserte treting til svært rimelige priser. Kona Ragnhild var med.

Lars Ims og familien stilte i juni -13. De solgte kurver, tepper og pensler og blir med igjen senere.

Aud Bøhle Teslow solgte diverse brukt i august -13. Hun storkoste seg så mye i sin barndoms dal at hun tinga på plass på neste marked.

Marita Johansen (tv) og Karoline Kulterud solgte strikka dokkeklær og mye annet fint i august -13.

Vaidas Ramanauskas solgte ullprodukter august -13 og meldte seg på igjen til neste arrangement.

Anne Marie Solberg og Marit Østby var med for første gang i august -13. De solgte håndarbeid og mye nytt ble produsert i løpet av de tre dagene markedet varte.

Lill Hagen solgte diverse brukt i august -13.

Kari Bakke Kullhuset var med i juni -14 og solgte diverse brukt.

Danske Susanne Ottesen deltok for første gang i juni -14 med sine magnetsmykker. Hun var også med i august.

Eva Sakariassen var med i juni -14 og solgte håndarbeid og diverse brukt.

Jurgita Quenene var med én dag under junimarkedet i -14. Hun solgte egenproduserte smykker.

Bente Johansen og Jon Rognli fra Lillehammer var med både i juni og august -14. De solgte diverse brukt.

Arne Nydal fra Gaupen stilte i august -14 og hadde en stor bod som bugnet av samlerobjekter og antikviteter.

Svein Granaas og faren Arne hadde bod med jaktklær og diverse brukt og antikk i august -14.

Grethe Johansen var med for første gang i juni -15. Hun solgte smykker, glass- og steinfigurer og meldte seg på igjen på direkten til høstmarkedet.

Toralf Øybakken solgte retro og samleobjekter i juni -15, deriblant antikke og plomberte våpen.

Gunnar Johansen (t.h.) fikk låne en del av boden til Eilert Sjølie i juni -15. Han trivdes så godt at han tinget på egen bod på høstmarkedet.

Turid Bergli (t.v.) har vært med på Kremmertorget flere ganger. I juni -15 hadde hun med seg dattera Siv Anita Dokken. De solgte håndarbeid og diverse brukt.

Ellen Solbakken debuterte på Kremmertorget i juni -15. Hun solgte hjemmelaget sjokolade, kaker og Perfect Home-produkter. Det gikk så bra at hun meldte seg på igjen til høstmarkedet.

Vigdis Krokvik fra Hønefoss solgte håndarbeid i juni -15. Hun meldte seg på igjen til høstmarkedet, men måtte melde avbud.

Fra høstmarkedet -15: Solveig Elise Andersen, bosatt i Reinli, var med to av tre dager og solgte blant annet håndarbeid.

Kari Johanne Andersen, bosatt i Etnedal, stilte med skulpturer av metalltråd og vikingstrikk i sølv. Flott og tidkrevende arbeid til meget rimelige priser!

Ivar Fredriksen fra Nordsinni var med de to første dagene og solgte cowboyhatter, bukser og jakker.

Marit Hagadokken Hildonen fra Bagn (t.v.) solgte blant annet tupperware. Hun fikk hjelp av mor Sigrun og sønnen Emil. Tanta Inger Kristine Clausen (t.h.) hadde sitt eget hjørne med diverse brukt.

Eva Solberg og Tore Nyhus fra Roteloftet på Finnskogen kom den lange veien for å selge honning og håndverk. De hadde stor bod og mye varer, men for lite honning. Den falt tydeligvis i smak for de ble utsolgt på lørdag.

Egil Lien fra Heidal demonstrerte smiing av knivblad. Han solgte også både blad og ferdige kniver og slirer. Kona Sonja var med.

Sørlandsjenta Veslemøy Kvamme, nå bosatt i Slidre, drev tidligere butikk i Oslo og solgte varer derfra pluss diverse brukt.

Synnøve Gabrielsen fra Begnadalen er trofast gjest på Kremmertorget. Denne gangen prøvde hun seg med egen bod sammen med sønnene Ole Terje og Sivert med kompiser.

Elias Akselsen, bosatt på Skarnes, kom uanmeldt fredag og spurte pent om å få sette seg og synge taterviser og selge lommeur, kniver og sjøllaga visper. Det fikk han selvfølgelig lov til. Dette ble et svært populært innslag som mange vil huske lenge. Han kom tilbake lørdag.

13 nye kremmere var med på markedet i august 2017. Vidar Isaksen var en av dem. Han solgte antikviteter. Her sammen med medhjelper Nina Brudheim.

Anna Koncz-Rozsa sine hjemmelagde såper ble en slager og gikk unna som varmt hvetebrød :)

Svein Tore Viken solgte diverse brukt.

Kristine Uggerud og Christer Jensen var med fra fredag til søndag og storkoste seg i det fine været med salg av egenproduserte smykker.

Solveig Ruud fra Begnadalen hadde ikke lang vei til Kremmertorget. Hun solgte diverse nytt og brukt, deriblant Cathrineholm.

Kent Hømandberg selger Aloe Vera-produkter og benyttet anledningen til å profilere seg og skaffe nye kontakter under markedet.

Rolf Thorsen solgte serveringsbrett og glass med dyremotiv. Forhåpentligvis så var det mange som benyttet anledningen til å sikre seg fine julegaver.

Ingrid Aslaksrud solgte mye fint håndarbeid, deriblant strikka dukkeklær.

Margaret Glasøy stilte med mye fint av retro og brukte nytteting.

Ida Målfrid Fridén solgte smykker, garn og diverse brukt. Dessverre ble hun sjuk og måtte kaste inn håndkleet etter to dager.

Erlend Bringsli ved Plassen Forsøksgard meldte seg på til lørdag og søndag for å selge egenprodusert honning og sirup, men ble utsolgt på én dag og overlot plassen sin til andre den siste dagen :)

Guro Øvergaard (t.h.) var med søndag og solgte honning samt skinn av gamalnorsk dalasau.

Her er bilder av de fleste kremmerne som har vært med siden starten i juni 2006.